Name v2.png

Eda Zari Video Channel

Eda Zari Video Channel

Eda Zari Video Channel
Search video...
Podcast Nr. 3 Eda Zari - Djali dhe pasioni!

Podcast Nr. 3 Eda Zari - Djali dhe pasioni!

03:28
Play Video
Podcast Nr. 2 Eda Zari, "vendosni shpirtin mbi gjithçka krijoni"!

Podcast Nr. 2 Eda Zari, "vendosni shpirtin mbi gjithçka krijoni"!

02:04
Play Video